En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus torna amb els tres punts de la Devesa (1-4)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus torna amb els tres punts de la Devesa (1-4)

Les rapitenques, tot i la millora del joc a la segona part, no han pogut evitar una nova victòria de les roig-i-negres.

El Reus Femení ha sumat aquest diumenge a la Ràpita tres punts que li permeten continuar a la part alta de la classificació una jornada més. Amb un inici de partit electritzant, les de Marc Mestres s’han bolcat en atac des del primer minut. Fruit d’aquest domini, Carla Vázquez ha aconseguit fer pujar el primer gol en el minut 9, aprofitant una bona passada de Marina Ramos. La Rapitenca, tot i intentar-ho, no ha pogut contrarestar el bon joc visitant. En el 26´, Irati Lazkano ha assistit en profunditat a Paula Catalán, que ha entrat com un coet a l’àrea i ha batut Alba Fischer amb un xut creuat.

La segona meitat ha començat amb la Rapitenca pressionant més amunt per complicar el joc de construcció del Reus. Tot i això, només deu minuts després de la represa, Irati Lazkano aconseguia batre a la portera local. Un quart d’hora després, en el 70´, era Marina Ramos qui culminava una jugada d’atac visitant per fer pujar el 0 a 4 al marcador. Sis minuts després era Silvia Maicas, jugadora amb passat roig-i-negre, qui anotava el gol de l’honor per a les ebrenques.

Amb aquesta nova victòria, setzena de la temporada, el primer equip es manté segon a la classificació, amb 49 punts en 18 partits i a 3 del Morell, que té un partit més. La propera jornada el Reus rebrà al Vilanova a l’Estadi Municipal (diumenge 27, 12:00 hores).

Deja una respuesta