En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Recuperar sensacions a l’Estadi

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Recuperar sensacions a l’Estadi

Després de patir al camp del Levante Las Planas la primera derrota del curs, el Reus rebrà aquest migdia a l’Estadi Municipal (12:00 hores) la visita del Mira-Sol Baco, tretzè classificat amb 20 punts.

Les de Sant Cugat van caure per 1 a 4 a la primera volta, en un partit on les reusenques van anar al descans amb tres gols d’avantatge, obra de Cristina Becerra i Irati Lazkano (2), mantenint l’avantatge a la segona part.

Les diverses baixes per lesió són el principal inconvenient al vestidor roig-i-negre, ja que a les ja conegudes de Naiara Sorribes, s’hi afegeixen Aina Beltran i Irati Lazkano. La jugadora basca es troba en procés de recuperació després de patir una fractura nasal la setmana passada a Sant Joan Despí que la va obligar a abandonar el terreny de joc al minut 15. Entren a la convocatòria les juvenils Lucia Lindio y Lucia Hidalgo.

Deja una respuesta