En este momento estás viendo Prèvia Reddis | El Reddis visita la seva bèstia negra en un partit crucial per l’ascens a la Primera Catalana

Prèvia Reddis | El Reddis visita la seva bèstia negra en un partit crucial per l’ascens a la Primera Catalana

Després de l’espectacular inici de play-off a casa davant el Tortosa, on l’afició va jugar un gran paper, l’equip dirigit per Marc Carrasco es col·loca al capdavant de la classificació juntament amb la Canonja i el Cambrils. Els roigs-i-negres, però, tot i comptar amb grans reforços i encadenar cinc victòries consecutives, no volen confiar-se, coneixedors que una ensopegada en cap dels nou partits que resten posaria en perill el gran treball de tota la temporada.

Aquest diumenge a les 12 h, els reusencs visitaran el camp de la Canonja, l’únic equip que ha estat capaç de derrotar-los. Si obviem l’última jornada de la fase regular, on ja no es jugaven res, els canongins arriben al xoc sense haver perdut cap partit des del mes d’octubre i després d’aconseguir una bona victòria al camp de l’Aldeana per 1 a 2 en la primera jornada del play-off. Per tant, diumenge a la Canonja es preveu un duel èpic entre dos equips en un immillorable estat de forma que buscaran deixar enrere un rival directe en la lluita per l’ascens a la Primera Catalana. 

Deja una respuesta