En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus Femení vol continuar sumant a l’Estadi

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus Femení vol continuar sumant a l’Estadi

Les reusenques encaren la recta final de la primera volta amb set victòries consecutives i mantenint-se invictes després de deu jornades. Demà diumenge viuran una de les cites més exigents abans d’acabar l’any.

Les de Marc Mestres es veuran les cares amb la U.E. Sants, que viatjarà a la capital del Baix Camp per mirar de recuperar la dinàmica positiva de l’inici de lliga. El conjunt barceloní se situa setè a la classificació, empatat amb el quart classificat a 21 punts. L’encontre es disputarà a la franja horària habitual, les 12:00  hores, a l’Estadi Municipal.

El màxim responsable de la banqueta roig-i-negra no podrà comptar amb Esther De Manuel i Aina Beltran, ambdues amb molèsties, mentre que Judith Cunillera és baixa per decisió tècnica després d’anar convocada amb el Juvenil.

Deja una respuesta