En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus visita el camp més complicat de la lliga

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus visita el camp més complicat de la lliga

El Reus visita avui el Municipal Les Planes de Sant Joan Despí per enfrontar-se al Levante Las Planas, segon classificat a només un punt de les reusenques. El partit es disputarà a partir de les 16:00 hores.

Les barcelonines van caure per la mínima a Reus a la primera volta per 3 a 2, en un partit on les roig-i-negres van tenir l’encert de remuntar els dos gols inicials de les visitants gràcies als gols de Paula Catalán i Isa Margalef. De fet, aquest enfrontament ha estat l’única ensopegada del conjunt dirigit per David Martin en tot el campionat, on ha aconseguit 21 victòries i és l’equip més golejador amb 110 dianes en les 22 jornades de lliga disputades fins ara.

Marc Mestres tampoc podrà comptar aquesta setmana amb Abril Bosch i Naiara Sorribes, ambdues per lesió. Entren a la convocatòria Julia Pacheco, Carme Cendra, Paula Catalán i Aru Martos.

Deja una respuesta