En este momento estás viendo Així és l’staff tècnic del nou amateur femení roig-i-negre

Així és l’staff tècnic del nou amateur femení roig-i-negre

L’amateur femení roig-i-negre 2021/22 engegarà motors el dilluns 16 d’agost amb una plantilla plena de cares conegudes a la gespa i també a la banqueta. Marc Mestres, que estarà al capdavant de l’àrea tècnica com a primer entrenador, comptarà amb l’ajuda de Marta Pifarré, tots dos amb dedicació exclusiva per al primer equip femení.

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Readaptació esportiva i Màster en entrenaments personal i coaching esportiu, Marc Mestres ja va formar part amb anterioritat de l’staff tècnic del futbol formatiu del Reus. Preparador físic professional i amb més de 18 anys d’experiència a les banquetes, arriba a l’equip procedent del Santes Creus. 

Marta Pifarré, que va ser 5 temporades jugadora roig-i-negra, jugant també a Nàstic i Valls, té el Grau superior d’esports (AAFE) i formació com a entrenadora i preparadora física, amb anys d’experiència a les banquetes del futbol base del CF Reus Deportiu, Salle Bonanova i Barça Escola.

L’equip liderat per Marc Mestres i Marta Pifarré, apostarà pel compromís i el sentiment de pertinença per engegar un projecte de futur.

Staff tècnic Amateur Femení 2021/22

Entrenador:                          Marc Mestres

Segona entrenadora:         Marta Pifarré

Fisioterapeuta:                    Josep Gebellí

Deja una respuesta