En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria de prestigi davant un rival molt sòlid.

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria de prestigi davant un rival molt sòlid.

El primer equip es va imposar aquest diumenge a l’Estadi al Fontsanta Fatjó, una setmana abans de la visita al camp del Levante Las Planas. El Reus manté així la dinàmica positiva que l’ha portat a encadenar dinou victòries consecutives des de l’empat a casa del Sant Quirze la primera setmana d’octubre i s’ha fet amb els tres punts després de guanyar al Fontsanta per 4 a 1.

Les de Marc Mestres van sortir mentalitzades i ja al minut 4 Irati Lazkano, protagonista absoluta de l’atac reusenc, va superar a la portera visitant amb una vaselina perfecta per fer pujar el primer gol al marcador. El Fontsanta no va rendir-se i va mostrar la seva intensitat habitual davant un Reus que no va fer el segon gol fins un minut abans del descans, quan la mateixa Irati va transformar un penal assenyalat per unes mans molt clares dins l’àrea visitant.

Al tornar dels vestidors, novament Irati va fer el gol del partit després d’inventar-se un potent xut que va dibuixar una paràbola des de fora de l’àrea i va superar per alt a Ana González. Les de Cornellà van fer el gol de l’honor 7 minuts després, en una ràpida acció de contraatac culminada per Abril Ramón. El pòquer de gols particulars l’ha completat la davantera basca del Reus després d’aprofitar una assistència d’Isa Margalef a l’interior de l’àrea petita del Fontsanta.

El primer equip femení de la Fundació viatjarà aquest dissabte a Sant Joan Despí per enfrontar-se al Levante Las Planas, que es manté segon a només un punt del Reus.

Deja una respuesta