En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus i Reserva de la Tierra signen un acord per patrocinar els equips de Futbol 11 del CF Reus

La Fundació Futbol Base Reus i Reserva de la Tierra signen un acord per patrocinar els equips de Futbol 11 del CF Reus

La Fundació Futbol Base Reus i Reserva de la Tierra han signat aquesta semana l’acord de patrocini de la marca amb l’entitat roig-i-negra per la temporada 2019/20, en un acte celebrat a les oficines de l’Estadi Municipal de Reus, que ha comptat amb l’assistència de Felipe Gimenez, director general de Reserva de la Tierra, i Xavier Castro, president de la Fundació.

L’empresa, ubicada a les Borges del Camp, es converteix així en el patrocinador principal dels sis equips de Futbol 11 del CF Reus Deportiu que competeixen a les categories infantil, cadet i juvenil. Les dues parts han arribat a un acord que els permet generar accions conjuntes per apropar la Fundació i la marca al seu entorn.

Creat l’any 1999, el grup Reserva de la Tierra controla la producció de 5.000 hectàrees de vinya, 5 cellers propis i 2 participats situats a les regions vitivinícoles més importants d’Espanya, i manté com a objectiu principal la projecció nacional i internacional i l’exportació als mercats d’Europa, Àsia i Amèrica.

Deja una respuesta