En este momento estás viendo Remuntada i victòria per acomiadar la temporada (2-3)

Remuntada i victòria per acomiadar la temporada (2-3)

El Juvenil Femení ha posat el punt final a una temporada molt complicada però que ha acabat de la millor manera. Les roig-i-negres ja van aconseguir la salvació fa un parell de setmanes, però com han demostrat en els últims partits, no s’han relaxat i han volgut aconseguir el màxim de victòries i punts possibles abans de finalitzar la competició. I el partit d’aquest passat diumenge al camp del Santa Susanna no va ser una excepció.

Després d’una primera mitja hora d’igualtat, l’equip entrenat per Pau Segura va aconseguir avançar-se al marcador al minut 35 amb gol de Paula Catalan. El Santa Susanna, però, va reaccionar ràpidament i a la següent jugada van aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de Paula Sanz. I a l’inici de la segona part, Aina Segovia va aconseguir avançar a les locals. Amb el 2-1 en contra, les roig-i-negres van prémer l’accelerador i van acabar remuntant amb gols d’Alba Solis i de Júlia Francesch en el tram final de partit.

Amb aquesta victòria tanquen la temporada 2020-21, que ha sigut atípica i amb molts alts i baixos. Però el que realment importa és que el Femení Juvenil ha aconseguit la permanència i seguirà un any més a la màxima categoria. Finalment, han acabat a la novena posició de la taula amb 19 punts, lluny de la zona baixa on van estar i sofrir durant una gran part de la temporada.

Associació Esportiva Santa Susanna: Julia Rodriguez, Paula Sanz, Maria Celeste Pazos, Maria Fernandez, Iria Rivas, Mar Martin, Berta del Hoyo, Laura Piñero, Anna Rausi, Patricia Lorca i Diandra Gonzalez (Laia Gili, Aina Segovia, Mariama Sabally, Anna O’Farrill, Yasmina Russo, Carla Mayol)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Carlota Salomó, Abril Sala, Marta Castellví, Sara Azzouz, Júlia Francesch, Lucia Lindio, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Nil Figueras i Alba Sánchez (Laura Martos, Núria Martorell, Alba Solís, Paula Catalan)

Gols: Paula Sanz (36′) i Aina Segovia (47′) / Paula Catalan (35′), Alba Solís (63′) i Júlia Francesch (73′, p.)

Targetes: Maria Celeste Pazos (35′) / Mariona Barceló (34′), Abril Sala (79′) i Júlia Francesch (79′)

Deja una respuesta