En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria per la mínima davant el Sant Quirze (2-1)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria per la mínima davant el Sant Quirze (2-1)

El primer equip de la Fundació va guanyar per la mínima a un Sant Quirze que va tornar a donar molts problemes a l’atac reusenc. La part positiva: els tres punts que novament es van quedar a casa.

El Reus Femení continua liderant la classificació després de lluitar fins el darrer minut per endur-se la victòria. Tal com va succeïr en el partit de la primera volta, les vallesanes van plantar cara des del primer minut davant d’un Reus decidit a fer-se amb el control de l’esfèric. 

Malgrat el domini del joc, aquest resultava poc fluid i mancat de profunditat. Només una ocasió de Naiara Sorribes en un u contra u que va resoldre la portera visitant i un xut llunyà fregant el travesser de Cristina Becerra van inquietar la porteria del Sant Quirze.  El primer gol no va arribar fins el minut 37, quan Irati Lazkano va enganxar un rebuig a la frontal i va batre Patricia Oliva amb una canonada marca de la casa.

A només cinc minuts de la represa, Aitana Climent va aprofitar una errada de Judith Cunillera per plantar-se sola davant la porteria i fer el gol de l’empat. A partir d’aqui, domini total de les reusenques amb poc encert de cara a porteria fins que, en el minut 80, novament Irati fa un control amb el pit a l’àrea petita davant la sortida d’Oliva i marca a porta buida el gol de la victòria. 

La notícia destacada del dia va ser la tornada de la davantera roig-i-negra Marina Celma a la gespa de l’Estadi, després d’una lesió de creuats que l’ha mantingut allunyada quinze mesos dels terrenys de joc.

El primer equip femení de la Fundació no tornarà a jugar a casa fins el pròxim diumenge dia 12 de març amb la visita del Fontsanta. Primer s’enfrontarà diumenge vinent al Júpiter per intentar allargar la dinàmica de victòries. 

Deja una respuesta