En este momento estás viendo El Juvenil Femení cau a casa davant l’Europa (2-4)

El Juvenil Femení cau a casa davant l’Europa (2-4)

Les roig-i-negres van aconseguir igualar un 0-2 en contra, però les visitants van acabar emportant-se la victòria

Aquest passat diumenge, les jugadores entrenades per Pau Segura van tenir una nova oportunitat per retrobar-se amb la victòria, però davant es van trobar a l’Europa, un equip ferm i construït per lluitar a la part alta de la classificació. De fet, el partit va començar molt malament per les roig-i-negres, ja que les visitants van aconseguir avançar-se al marcador al minut 22 amb un gol d’Ángela Farrés i van ampliar la seva renta al 57 a través de Montserrat Amella.

Tot i això, el Juvenil Femení no va abaixar els braços i dos minuts després d’encaixar el segon, va retallar distàncies amb gol d’Emma Rosendo. L’equip va seguir apretant per aprofitar aquests bons minuts i es va acabar trobant amb un gol en pròpia porta de María Botello, que va significar la igualada. Minuts després, les roig-i-negres van reclamar un possible penal sobre Mariona Barceló, quan aquesta es va plantar sola davant la portera rival i una defensa de l’Europa la va fer caure i li va prendre la pilota. El Juvenil va seguir dominant aquest tram de partit, però va veure com l’Europa en dos contraatacs va sentenciar el partit per les reusenques. Aquests dos gols van ser transformats per Àngela Farrés, que va completar un hat trick, als minuts 74 i 76.

Es tracta d’una dura derrota pel Juvenil Femení, que segueix a la zona baixa de la classificació. Però cal destacar com es van refer durant el partit i van aconseguir empatar un 0-2 en contra, posant contra les cordes a l’Europa. L’equip entrenat per Pau Segura ja prepara una nova setmana, en la qual visitaran al Girona, situat a la vuitena posició de la taula; amb ganes de tornar a puntuar.  

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Abril Bosch, Marta Castellví, Sara Azzouz, Emma Rosendo, Carla Vázquez, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Lucia Lindio, Zhi Shu Anguera i Alba Sánchez (Olivia Torrents, Nil Figueras, Carlota Salomó, Núria Martorell, Paula Catalan)

CE Europa: Anna Lucia Tan, Raquel Ramos, María Botello, Paula López, Clara Martínez, Martina Pujol, Ariadna Gorrindo, Coral Martínez, Sara Estrada, Montserrat Amella i Àngela Farrés (Sandra López, Carla Lara, Lucia Barrera, Jana Badia, Georgina Gómez, Clàudia Francés, Elsa Jove)

Gols: Emma Rosendo (59’) i María Botello (PP 64’)  /  Àngela Farrés (22’, 74’ i 76’) i María Botello (64’)

Targetes: Raquel Ramos (78’)

Deja una respuesta