En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir la bona ratxa a l’Estadi

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir la bona ratxa a l’EstadiEl primer equip femení de la Fundació rebrà aquest diumenge al Sant Cugat, novè classificat amb 24 punts. El Reus, que va iniciar la segona volta amb victòria la setmana passada davant el Ribes, vol mantenir aquesta dinàmica positiva aconseguint una nova victòria a casa.

El conjunt santcugatenc ve de guanyar per la mínima davant el Mirasol Baco la darrera jornada després d’una mala ratxa de quatre derrotes consecutives. L’equip vermell-i-negre va caure a casa en el partit de la primera volta (1-3), on les jugadores de Marc Mestres van acabar remuntant el gol inicial de les locals gràcies a les dianes de Cristina Becerra, Esther de Manuel i Iris Burgos a la segona part.

El primer equip de la Fundació, per la seva part, ve d’aconseguir la quinzena victòria consecutiva i es manté en el primer lloc de la classificació una jornada més, només un punt per sobre del Levante Las Planas.

Pel partit d’aquest diumenge Marc Mestres no podrà comptar amb les lesionades Abril Bosch, Aina Beltran i Gemma Rius. D’altra banda, tal com va succeir a la darrera jornada, entra a la convocatòria la jugadora del Juvenil Preferent Julia Pacheco.

L’encontre es jugarà aquest diumenge a les 12:00 hores a l’Estadi Municipal de Reus.

Deja una respuesta