En este momento estás viendo El Reus aconsegueix un nou triomf al Vendrell (0-7)

El Reus aconsegueix un nou triomf al Vendrell (0-7)

El Reus Femení va sumar ahir al Vendrell una nova victòria davant el Tancat (0-7), que fa que les de Marc Mestres refermin el lideratge provisional a la classificació del seu grup.

Marina Ramos i Irati Lazkano van ser les encarregades d’obrir el marcador, amb dos gols en els primers 4 minuts de partit. Les roig-i-negres van ser les clares dominadores del joc, controlant el partit en tot moment i transformant tres ocasions més abans del descans. Mireia García, amb un gol a la mitja volta des de l’àrea petita, la ‘pitxitxi’ Irati i novament Mireia, es van encarregar d’arribar a la mitja part amb un 0 a 5 favorable a les del Baix Camp.

A la represa, la màxima golejadora de la categoria va completar el seu hat-trick particular anotant el sisè gol visitant. La jugadora del cadet reusenc, Alba Solís, va culminar una jugada personal per banda dreta i va fer pujar el definitiu 0 a 7.
Amb aquesta nova victòria, la dotzena de la temporada, el Reus Femení se situa com a líder provisional amb 37 punts, sis més que el Morell, que ahir va empatar davant el Nàstic i té encara dos partits pendents.

La propera jornada, que es disputarà diumenge vinent a les 12:00 hores, les reusenques reben al Subirats a l’Estadi.

Deja una respuesta