En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El partit de l’any a Reus

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El partit de l’any a Reus

La victòria de diumenge passat al camp de l’EFB Vendrell (1-6) fa que el Reus-Nàstic d’aquest cap de setmana agafi encara més importància. A més de ser el primer derbi femení de la història que es juga a l’Estadi Municipal, serà la primera oportunitat per a les roig-i-negres de proclamar-se matemàticament campiones de lliga i aconseguir l’ascens a primera, un dels principals objectius de la temporada. Les de Marc Mestres, tot i portar 10 victòries consecutives i una segona volta impecable, no es confien i sortiran amb la màxima concentració davant un dels rivals que li va causar més problemes en el partit d’anada. 

El conjunt grana és un dels pocs equips que ha sabut controlar la capacitat golejadora de les reusenques. En l’encontre disputat el passat mes de gener a Bonavista, tot i que el Reus es va avançar ràpidament amb 2 dianes d’Irati Lazkano i Paula Catalán en els primers 20 minuts de partit, el Nàstic va saber refer-se i va posar a les roig-i-negres contra les cordes gràcies a un gol de Nina Araceli a 20 minuts del final. 

Diumenge a les 12:30 hores, en un matx que serà televisat per Canal Reus i retransmès per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, el Reus Femení buscarà la seva darrera victòria com a local davant d’un Nàstic que, de ben segur, saltarà a la gespa del Municipal amb ganes d’aigualir la festa al líder davant la seva afició. Després del partit es farà la foto de família de tots els equips de futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta