En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Comença una segona volta il·lusionant

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Comença una segona volta il·lusionant

El primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus inicia aquest diumenge la segona volta del campionat rebent al Ribes, setè classificat amb deu punts menys que les roig-i-negres. El Reus Femení, que es manté invicte després de finalitzar la primera volta, intentarà mantenir la bona dinàmica aconseguint una victòria a casa.

El conjunt de Sant Pere de Ribes ve de perdre per la mínima davant el Mirasol Baco la darrera jornada i ha fet una bona primera part del campionat. Les ribetanes van perdre 0-2 en el partit de la primera volta, on les jugadores de Marc Mestres es van imposar gràcies a un doblet d’Isa Margalef.

El Reus, per la seva part, arriba en bona forma després d’imposar-se al Morell per 3 gols a 1 a l’Estadi Municipal. L’equip es manté líder des de la jornada 6, a un punt del segon classificat (Levante Las Planas) i vol mantenir la bona ratxa en aquest inici de la segona volta.

Pel partit de diumenge Marc Mestres no podrà comptar amb les lesionades Abril Bosch, Aina Beltran i Gemma Rius. D’altra banda, tal com va succeir a la darrera jornada, entra a la convocatòria la jugadora del Juvenil Preferent Julia Pacheco.

El matx es juga aquest diumenge a les 12:00 hortes a l’Estadi Municipal de Reus.

Deja una respuesta