En este momento estás viendo Anna Moreno diu adeu a la temporada per una lesió al genoll

Anna Moreno diu adeu a la temporada per una lesió al genoll

Moreno es perdrà el que resta de temporada per un trencament complet del lligament creuat anterior i un esquinç de grau un al lateral intern, sumant-se així a la plaga de lesions que està patint aquesta temporada el Reus Femení. Després d‘Isa Alcalá, Marina Celma, Raquel Sánchez i Esther de Manuel, la baixa d’Anna Moreno és un maldecap més per a l’entrenador roig-i-negre, Marc Mestres.

isa Alcalá, Marina Celma, Raquel Sánchez i Esther de Manuel.

La jugadora reusenca, com ja va succeir amb Isa Alcalá, lesionada en un amistós a la Ràpita al setembre, o amb Marina Celma, que es va retirar durant el partit de lliga contra el Vilanova al novembre, haurà de passar pel quiròfan a conseqüència de la lesió que es va produir fa dues setmanes davant l’Avinyonet. Moreno, que va haver de retirar-se del verd, ha estat sotmesa a noves proves, que confirmen la lesió, tal com s’intuïa en el primer diagnòstic.

La jugadora segueix ara les indicacions de l’àrea mèdica de la Fundació, abans de la intervenció quirúrgica.

Deja una respuesta