En este momento estás viendo LaLiga Genuine 21-22 es corona amb una Fase Bilbao impecable

LaLiga Genuine 21-22 es corona amb una Fase Bilbao impecable

La ciutat de Bilbao ha viscut la fase final de LaLiga Genuine Santander durant aquest cap de setmana, amb l’Athletic Club com a amfitrió. Ha estat la fase amb més participants de la història de LaLiga Genuine Santander: més de 1000 jugadors, jugadores i cossos tècnics pertanyents a equips de tots els racons del territori espanyol. Lezama ha estat l’escenari triat per als últims partits de la temporada: un total de 63 trobades que han estat marcades per la igualtat i la diversió en totes elles. Després dels partits de la jornada del dissabte, l’anell VIP de l’estadi de San Mamés va reunir a tota la comunitat Genuine en un sopar amb activitats d’entreteniment i música que van fer les delícies de tots els assistents.

El diumenge, una vegada van finalitzar els últims partits del cap de setmana, les estrelles de LaLiga s’han donat un bany de masses en la ja mítica cerimònia de clausura, on l’escalfor i els càntics de familiars i amics han acompanyat als 42 equips durant el lliurament de medalles i trofeus als equips guanyadors. Javier Tebas, president de LaLiga i Aitor Elizegi, president de la comissió gestora de l’Athletic Club, han estat els encarregats de presidir la cerimònia, acompanyats d’altres institucions de l’Athletic Club i de LaLiga, així com de les marques associades de la competició.

Després de 3 fases repartides en 5 seus, hem pogut conèixer finalment als 4 guanyadors de la temporada 2021/2022: el Burgos CF, el Cádiz CF, el Fundació Barça i l’Athletic Club Fundazioa. El Burgos CF va alçar el trofeu de campió del grup Respecte, en haver aconseguit un total de 27 punts. Per part seva, el Cadis CF es va fer amb el trofeu esportiu del grup Esportivitat amb 26 punts; mentre que la Fundació Barça ha finalitzat la temporada sent campió del grup Companyonia, amb 27 punts. L’Athletic Club Fundazioa, per part seva, es va proclamar campió de Joc net per quart any consecutiu amb 269 punts per la seva companyonia i joc net.

El Reus Genuine, equip de la Fundació Futbol Base Reus enquadrat en el grup Companyonia, ha finalitzat en sisena posició amb 19 punts i 241 per joc net.

Una vegada més ha quedat latent que els valors del futbol són el motor de LaLiga Genuine Santander, amb una sèrie de comportaments i actituds exemplars que neixen en el terreny de joc i es traslladen a tots aquells que formen part d’aquest projecte. Es tanca així una temporada marcada pel que de debò importa: infinitat d’abraçades, celebracions i, sobretot, la diversió en el futbol.

Deja una respuesta