En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus s’emporta el derbi (3-1)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus s’emporta el derbi (3-1)

El Reus Femení va superar (3-1) al Morell en el darrer partit corresponent a la primera volta del campionat disputat a l’Estadi Municipal de Reus.

El primer quart d’hora de partit va mostrar un Morell molt agressiu en la pressió alta davant d’un Reus que intentava imposar-se en el domini de l’esfèric sense aconseguir-ho del tot. Fruit d’aquesta situació, les visitants van avançar-se en el minut 19 amb un gol de rebot de Jenni Vancells, que va treure petroli d’un mal rebuig de Judith Cunillera.

Anar per darrere en el marcador va esperonar a les roig-i-negres que, només un minut després, van obtenir l’empat en una jugada d’estratègia. Irati Lazkano va penjar una pilota a l’àrea petita i Nat Alvarez va rematar de cap superant a Paula Ruano. A partir de l’empat el Reus ho va continuar intentant, però xocava una vegada i una altra amb una defensa morellenca molt ben posicionada. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat l’escenari va canviar completament. L’entrada de Cristina Becerra a la medul·lar roig-i-negra va donar la calma necessària al joc de les locals i, en només dos minuts, Naiara Sorribes afusellava una centrada rasa d’Irati després d’una gran jugada trenada per l’atac reusenc. A partir d’aquí el domini del Reus es va fer més evident i la defensa visitant va patir per no encaixar el tercer, que va arribar deu minuts després quan Irati Lazkano es va plantar sola davant Ruano en una jugada que va iniciar Julia Pacheco des de la porteria, superant-la des de fora de l’àrea amb una vaselina impecable. Mestres va incorporar més pólvora a l’atac amb Paula Catalán i Carme Cendra, però el resultat ja no va variar.

Amb aquesta victòria el Reus Femení acaba la primera volta imbatut, amb setze victòries i un sol empat davant el Sant Quirze. El diumenge vinent l’equip torna a jugar a casa, aquest cop davant el Ribes.

Deja una respuesta