En este momento estás viendo El Juvenil Femení rep al Llerona aquest vespre

El Juvenil Femení rep al Llerona aquest vespre

Les roig-i-negres arriben a aquesta nova jornada amb la moral alta després d’haver guanyat el partit ajornat contra el Femení Manu Lanzarote per un contundent 4-2. Aquest matx es va disputar ahir i el Juvenil Femení es van emportar tres punts molt importants gràcies als gols de Nil Figueras, Elsa Doncel i Maria del Carme Cendra, per partida doble. Es tracta d’una victòria molt important per la permanència, ja que s’enfrontaven a un rival directe i això ha permès al conjunt reusenc, posar-se amb tres punts de marge sobre el descens.

Avui tenen una nova final, una de les tres que falten per finalitzar la lliga. El partit serà a les 20 h del vespre al camp annex de l’Estadi Municipal i el rival serà el Llerona, que també es troba a la part baixa de la classificació. Actualment el Juvenil Femení es troba amb 10 punts i les visitants estan dues posicions amunt amb 13 punts. Per tant, es tracta d’un partit vital per escalar posicions i allunyar-se de la zona de descens. El que és evident, és que les roig-i-negres arriben en bon moment i voldran aprofitar la bona dinàmica per aconseguir la segona victòria de la setmana per deixar més a prop l’objectiu de la permanència.

Deja una respuesta