En este momento estás viendo COMENÇA LA PRETEMPORADA DEL JUVENIL NACIONAL

COMENÇA LA PRETEMPORADA DEL JUVENIL NACIONAL

Aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda comença la pretemporada del Juvenil, acabat d’ascendir a categoria nacional. El conjunt s’entrenarà al camp annex de l’Estadi Municipal un mínim de cinc dies a la setmana durant tota la pretemporada, excepte l’última setmana, la qual només es realitzaran quatre sessions i un partit.

La temporada començarà el 4 de setembre, fins aquest dia, s’aprofitarà per treballar intensament amb tot l’equip, tornar a agafar el ritme de joc, i crear un grup fort i sòlid, que s’entengui al terreny de joc.

No cada setmana es mantindrà el mateix horari, també hi haurà sessions de matí. Fins i tot es realitzarà alguna doble sessió d’entrenament al camp de Les Borges.

El conjunt estarà dirigit per Mia Guasch, qui ja va ser segon entrenador d’aquest equip l’any passat. Aquesta temporada serà Jordi Cruz qui faci de segon, el qual ve de Sant Jaume dels Domenys.

A l’equip tècnic també hi serà l’Eric Brull, un molt bon preparador físic que ja va formar part del cos la temporada passada.

-Com agafes aquest repte?

Molt il·lusionat i responsabilitzat. És la meva primera experiència en futbol 11 i en un context tan exigent, però crec que estic preparat. Sóc conscient del repte que suposa i de l’existència que té agafar aquest equip.

El que em genera molta confiança és el fet que la base que teníem l’any passat segueix. El juvenil són tres anys, i l’any passat la base era de segon, i aquesta temporada seran de tercer any. Per tant, a la majoria de jugadors els conec, sé com són al camp i també com són personalment, i crec que és un punt a favor. És un grup molt maco i sé del que són capaços.

A part, ells també em coneixen a mi, i saben com sóc. Ja no parteixo de zero i això és important.

-T’has marcat algun objectiu?

En termes de classificació, de quedar primers o segons, no, perquè crec que hi ha tants factors externs que poden condicionar-ho que és irreal parlar-ne. Sí que m’he marcat objectius que depenguin més de nosaltres, a escala d’equip. M’agradaria que l’equip dins del camp jugués de manera molt particular, i crear un vestuari sa i alegre. Que acabés sent una família. –

Com vols que sigui l’equip dins del camp?

Jo tinc una idea abans de començar, abans de veure com estan ells i com es comporten, que pot variar en funció de qui juga o de qui està millor, i que s’ha d’anar adaptant contínuament.

Però així a primera ullada, m’agradaria un equip valent, proactiu, que en pilota assumís riscos, perquè crec que els riscos donen molt més que treuen. Que se sentin ells lliures, que no se sentin pressionats, i que siguin capaços de treure la seva millor versió, perquè així, després es reflecteixi en el joc col·lectiu.

Vull que siguin un equip valent i capaç d’associar-se en tot moment, que sense pilota pressionin, que siguin un conjunt que mossega, intens, que vol robar pilota a camp contrari. 

Deja una respuesta