En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | A la recerca d’una nova victòria a Martorell

PRÈVIA REUS FEMENÍ | A la recerca d’una nova victòria a Martorell

El primer equip femení viatjarà aquest diumenge a Martorell per disputar la setzena jornada de lliga, partit que tindrà lloc al CEM Torrent de Llops a les 12:30 h. El rival del Reus d’aquesta jornada, el Martorell, es troba a la zona baixa de la classificació amb 6 punts i no aconsegueix puntuar des de l’onze de desembre, en què va empatar amb el Júpiter.

Tot i que ambdós conjunts es troben en situacions antagòniques, tant les reusenques com les del Baix Llobregat tenen els seus objectius molt clars i es podrà veure un partit d’alta intensitat. A només dues jornades per completar la primera volta, les roig-i-negres mantenen el lideratge i continuen depenent d’elles mateixes, ja que les separa només un punt del segon classificat, el Levante las Planas.

Marc Mestres no podrà comptar amb les lesionades Abril Bosch i Aina Beltran, mentre que s’incorporen a la convocatòria les jugadores juvenils Carme Cendra i Elsa Doncel.

Deja una respuesta