En este momento estás viendo Prèvia Juvenil | El Juvenil visita Manresa sense cap més opció que guanyar

Prèvia Juvenil | El Juvenil visita Manresa sense cap més opció que guanyar

Amb la derrota en l’últim instant a casa davant el Figueres (1-2), els de Mía Guasch cauen fins a la catorzena posició de la Lliga Nacional Juvenil i es mantenen amb 33 punts, dos menys que l’Olot, l’equip que marca la salvació. Aquesta jornada, però, els immediatament classificats per damunt dels reusencs, el mateix Olot i el Sants, s’enfronten entre si. Per tant, una victòria dels roigs-i-negres suposaria avançar una posició a la taula classificatòria independentment del que passi a l’altre partit.

Aquest dissabte a les 19 h, l’equip es juga la permanència al camp del Manresa, el quinzè classificat. Els del Bages compten amb dos punts menys que els de Reus, i si perden, veurien esfumar-se gairebé totes les seves possibilitats de mantenir la categoria. A l’anada, el partit entre reusencs i manresans es va resoldre amb un favorable 4 a 0 pels de Mía Guasch amb gols de Lluís Vilanova, que va fer un hat-trick, i Sergi Folch. La situació d’ambdós equips, però, no és la mateixa que a l’anada i es preveu un partit molt més igualat on els dos conjunts buscaran minimitzar les errades.

Deja una respuesta