En este momento estás viendo CRÒNICA REUS JUVENIL | Victòria vital al camp del líder

CRÒNICA REUS JUVENIL | Victòria vital al camp del líder

El juvenil va aconseguir una victòria molt necessària al camp del líder, el Calafell. Tan sols un gol va ser necessari per decantar la balança del costat roig-i-negre. Els tres punts permeten frenar al Calafell i apropar a l’equip a les primeres posicions.
Actualment, els reusencs es situen tercers amb 28 punts i només a dos del Cambrils i el Calafell, que empaten a punts i encapçalen la classificació.
El matx s’iniciava amb la possessió de pilota dels locals, però les ocasions de gol per part del Reus no van tardar a arribar. Una rematada que va marxar fregant el pal de Sebastián Romero i un xut dins l’àrea de Marc Cano que va acabar a les mans del porter; apropaven als roig-i-negres i posaven tensió a camp rival. La primera meitat va acabar sense gaire ocasions clares per cap equip, degut al alt nivell de joc i pocs errors d’ambdós conjunts.

Després del pas pels vestidors, igual que a la primera meitat, el conjunt local continuava amb la possessió de la pilota, però a les línies defensives sense crear perill. La pressió dels dos puntes reusencs dificultava la sortida de pilota del Calafell i ajudava a l’equip a recuperar pilotes a camp rival.

El gol va arribar al minut 57 d’una centrada de córner. Lluís M. Vilanova mitjançant un bloqueig crea espai al primer pal perquè Enric Pujol remati i marqui el gol de la victòria. Un remat creuat al segon pal on el porter no pot fer res per evitar el gol. Després del gol, la tònica del partit va continuar sent la mateixa. El Calafell tocava la pilota entre els defenses sense crear molt de perill. Les pilotes llargues eren tallades amb èxit per la contundent defensa reusenca.

Poc després del gol, un error de la defensa va permetre a Romero caçar la pilota i assistir a Vilanova, però el gol no va pujar al marcador perquè l’àrbitre el va anul·lar per falta de Romero en una acció dubtosa. Marc Tardiu, va gaudir d’una altra ocasió per ampliar distàncies en un mà a mà contra el porter, però ho va desaprofitar.
Per part dels locals, només van tenir una ocasió clara de gol que va aturar bé Aleix Alcañiz. A partir del minut 70, el Reus va adoptar un joc més defensiu davant els continuats atacs del Calafell.

La següent jornada es jugarà al camp annex a l’Estadi Municipal davant el Sant Pere i Sant Pau.

Deja una respuesta