En este momento estás viendo Els equips de Futbol 7 jugaran a ‘footgolf’ al Gaudí Reus Golf aquest cap de setmana

Els equips de Futbol 7 jugaran a ‘footgolf’ al Gaudí Reus Golf aquest cap de setmana

Aquest dissabte diferents equips de la Fundació visitaran el Gaudí Reus Golf per jugar al camp de footgolf, un esport que fusiona el futbol i el golf, consistent en introduir la pilota de futbol a un forat en el menor nombre de xuts possible. S’utilitza una pilota de futbol enlloc d’una de golf i enlloc de pals s’utilitzen els peus. Els forats són d’una grandària proporcional a les pilotes.

Els horaris seran els següents:

09:00 h – Alevins 2009
10:00 h – Alevins 2010
11:00 h – Prebenjamins
12:00 h – Benjamins

Els familiars dels jugadors podran fer ús del Pitch & Putt per un preu especial de cinc euros, ideal per a adquirir les nocions bàsiques d’aquest esport o bé per practicar el joc curt en el cas de jugadors de golf amb experiència.

Deja una respuesta