En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Golejada roig-i-negra a l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Golejada roig-i-negra a l’Estadi

El primer equip femení ha guanyat avui diumenge per 5 a 0 a l’Hospitalet. El Reus Femení ha mantingut el domini absolut de la pilota durant tota la primera meitat, anul·lant la possibilitat a l’Hospitalet d’apropar-se a la porteria roig-i-negra.

El partit s’ha decantat de manera ràpida del costat de les locals amb un gol d’Isa Margalef al minut 14. Després d’un servei de corner que ha generat una sèrie de rebots dins l’àrea, la pilota ha caigut a peus de la defensa reusenca, que ha marcat amb una canonada rasa des de la frontal de l’àrea.

El segon gol també ha arribat de córner. La portera visitant no ha aconseguit blocar correctament la centrada de Nat Álvarez i Mar Dalmau ha caçat la pilota després d’un rebot a l’àrea petita, enviant la pilota a la xarxa per sumar el 2 a 0 abans del minut 20 de partit.

Per tercera vegada consecutiva el gol s’ha originat després d’un excel•lent servei de córner, aquest cop a càrrec d’Irati Lazkano. La jugadora de Bergara ha colocat la pilota a l’àrea i Natàlia Álvarez, mitjançant una potent rematada de cap, ha foradat la porteria visitant des del punt de penal.

Al minut 30, Naiara Sorribes, en una jugada associativa amb Dalmau, ha marcat el quart gol del partit mitjançant un xut creuat al segon pal, des de la dreta de l’àrea. El cinquè i últim gol, també ha estat obra de Sorribes. Després d’una gran jugada personal per línia de fons, Marina Ramos ha assistit amb una centrada rassa a Sorribes dins l’àrea petita i després d’un control ha rematat a l’aire d’esperó per deixar encarrilat el matx.

Ja a la segona meitat, el nivell d’exigència ha baixat, però la tònica del partit ha continuat sent la mateixa. No hi ha hagut pràcticament arribades a la porteria roig-i-negra, gràcies al domini del joc exercit per les reusenques.

Amb aquesta victòria, la catorzena de la temporada, l’equip continua en primera posició amb 43 punts. A la propera jornada, les de Marc Mestres viatjaran a Martorell per disputar la penúltima jornada de la primera volta.

Deja una respuesta