En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir la imbatibilitat a casa

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir la imbatibilitat a casa

El primer equip femení ha tornat a recuperar el primer lloc a la classificació després d’una setmana en què ha sumat els tres punts per la incompareixença de la UE Parc en el partit corresponent a la jorbada 13. D’aquesta manera, les roig-i-negres es situen liders amb quaranta punts a un punt del segon classificat, el Levante las Planas, a només tres jornades de finalitzar la primera volta.

Aquest diumenge a les 11:00 hores, les de Marc Mestres tindran una nova oportunitat de continuar al capdavant de la classificació i mantenir la imbatibilitat a casa. L’Hospitalet, que actualment es troba catorzè amb onze punts, encadena tres derrotes consecutives i ve amb la necessitat de canviar la dinàmica negativa de les darreres jornades.

Per enfrontar-se a les del Barcelonès  Marc Mestres no podrà comptar amb Abril Bosch i Aina Beltran per lesió, ni amb Gemma Rius, baixa per motius personals. Entren novament a la convocatòria dues jugadores del juvenil, la portera Núria Giménez i la davantera Carme Cendra.

Deja una respuesta