En este momento estás viendo El  Reus Femení oferirà el títol de lliga a l’afició abans del Reddis – Canonja d’aquest diumenge

El Reus Femení oferirà el títol de lliga a l’afició abans del Reddis – Canonja d’aquest diumenge

Després d’aconseguir el campionat de lliga matemàticament el passat 1 de maig imposant-se al Nàstic per 5 a 0, i de rebre el reconeixement de la ciutat amb la recepció a l’Ajuntament i donant el tret de sortida a la Cursa de les Dones, les jugadores de Marc Mestres oferiran el títol als aficionats el proper diumenge a l’Estadi.

Abans del partit que enfrontarà a Reddis i Canonja, els de Marc Carrasco faran el passadís de Campiones a les roig-i-negres, com a reconeixement a la gran temporada realitzada per l’equip femení, que ha suposat l’ascens de categoria en el seu primer any de vida.

El Reus Femení va celebrar l’ascens al Balcó dels Somnis de l’Ajuntament de Reus

Deja una respuesta