En este momento estás viendo CRÒNICA Empat sense gols davant un rival directe

CRÒNICA Empat sense gols davant un rival directe

L’equip juvenil va disputar dissabte el primer partit de l’any. S’enfrontaven a un rival directe per la lluita en les primeres places, el Castelldefels. Cap dels dos conjunts va aconseguir obrir la llauna i el partit va acabar sense gols.Els reusencs van assolir un bon joc associatiu i una defensa contundent durant tota la primera meitat, però sense generar ocasions de gol.

La més significativa va ser un remat d’Enric Pujol, que el porter va refusar amb una gran parada. Per part del Castelldefels, només van gaudir d’una ocasió de gol que Guifré Figueres va aturar traient una molt bona mà.A la segona meitat, cap dels dos equips van ser dominadors del partit. Els roig-i-negres combinaven correctament, però sense trobar l’última passada. Van ser 45 minuts sense ocasions de gol per cap dels dos conjunts.Amb la suma d’aquest punt, el total són 25 i se situen en tercera posició a cinc punts del primer, el Calafell. La següent jornada tindrà l’oportunitat d’escurçar distàncies, ja que s’enfronten al camp del líder.

Deja una respuesta