En este momento estás viendo Gran primera Fase de LaLiga Genuine a Tarragona

Gran primera Fase de LaLiga Genuine a Tarragona

La pilota ha començat a rodar aquesta nova temporada de LaLiga Genuine. El Reus Genuine de la Fundació ha estat novament un dels participants de la fase inaugural, que ha tingut lloc en el Complex Esportiu Futbol Salou.

Els cracks del Genuine roig-i-negre, amb les noves incorporacions, s’han posat a prova davant l’Athletic de Bilbao Fundazioa, CD Tenerife i Real Oviedo, gaudint de valent en el seu primer viatge de la temporada. Victòria davant l’equip basc dissabte al matí i dues derrotes davant canaris i asturians ha estat el balanç dels reusencs a la Fase Tarragona.

La Fundació Futbol Base Reus, juntament amb el Taller Baix Camp, la Fundació Villablanca i l’Escola Nostra Senyora del Mar, estan més compromesos que mai amb un projecte que va arrencar el passat mes de juny i que s’ha convertit en un dels grans valors socials i esportius de la ciutat. La total implicació de l’Ajuntament de Reus a través de Reus Esport i Lleure, així com la col·laboració de Borges, COASA i Teixidó, están fent possible que el Reus Genuine estigui més viu que mai.

Gran primera fase a Tarragona

La primera fase de la competició va finalitzar diumenge, després de tres dies plens de futbol i valor son s’han jugat un total de 54 partits i on s’han donat cita més de 1.500 participants (jugadors i jugadores, tècnics i aficionats) així com els més de 300 voluntaris del Voluntariat Grana que han fet una tasca excel·lent. Els 36 equips participants en aquesta primera fase veuran ara com es defineixen els grups de la competició per a la temporada que acaba de començar.

Deja una respuesta