En este momento estás viendo La taula rodona: “Futbol: femení i plural. La dona com a motor de l’evolució esportiva i social.», el 15 de juliol al Centre de Lectura.

La taula rodona: “Futbol: femení i plural. La dona com a motor de l’evolució esportiva i social.», el 15 de juliol al Centre de Lectura.

La revolució que han dut a terme les dones al llarg dels darrers 100 anys en àmbits tan diversos com el treball, els estudis o la política i la seva presència creixent a la societat, no hagués estat la mateixa sense la contribució femenina en el terreny esportiu. Com diu la pedagoga Mila García, “les millores i conquestes de tot tipus es troben en l’origen de la proliferació i expansió de les pràctiques físiques de les dones”. Aquesta taula rodona, organitzada per la Fundació Futbol Base Reus i el Centre de Lectura, pretén analitzar el paper que juguen les dones en l’esport i la societat actuals, així com les dificultats i obstacles que han hagut de superar i deixar enrere.

La taula rodona es farà el proper dijous 15 de juliol a les 19:00 hores a la sala Emilil Argilaga del Centre de Lectura de Reus.

L’acte comptarà amb la presència de l’historiador Carles Viñas i de les periodistes Jordina Salvat, Elisenda Rovira, Laia Bonals i Alba Cartanyà (moderadora). La presentació anirà a càrrec de Xavi Guix, responsable de futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta