En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El primer equip torna del Prat amb els tres punts i la porteria a zero

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El primer equip torna del Prat amb els tres punts i la porteria a zero

El Reus Femení ha superat aquest diumenge el Prat a domicili per 0 a 5 en un partit que, a priori, es preveia complicat donada la bona marxa de l’equip rival.

El matx s’ha posat de cara ben aviat. En el minut 4 de partit Cristina Becerra s’ha inventat gran xut amb paràbola des de setaw metres que ha superat per dalt a la portera rival. Només cinc minuts després, Mar Dalmau ha marcat el segon amb un xut ras i creuat des de la frontal de l’àrea gran. Ja a les acaballes de la primera meitat, un altre copn Dalmau ha signat el seu doblet particular, dificultant encara més les opcions de les pratenques. Per la seva banda, el Prat no ha disposat de cap ocasió clara de gol, amb només un parell d’aproximacions a la porteria roig-i-negre en dues jugades generades pels extrems, que no han fet necessària la intervenció de Gemma Rius.

Després del pas pels vestidors, amb el 0 a 3 al marcador, s’ha vist un partit molt més calmat que a la primera part. Al minut 58, l’àrbitre ha assenyalat penal sobre Isa Margalef i Irati Lazkano ha estat l’encarregada de servir-lo, tot i que la pilota no ha anat entre els tres pals. 
Carme Cendra, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha estat l’encarregada de fer pujar el quart gol al marcador. Una centrada d’Irati ha generat un petit embolic a l’àrea petita que la jugadora roig-i-negra, molt atenta, ha enviat a la xarxa amb una potent volea impossible d’aturar.

L’últim gol del partit neix d’una magistral passada a l’espai de Cristina Becerra. Nat Alvarez ha assistit des de banda dreta amb una gran centrada dins l’àrea que Irati s’ha encarregat de transformar en el gol que sentenciava el partit. La jugadora guipuscoana s’ha retrobat amb el gol després del seu darrer hat-trick a la jornada 9.

Amb aquest resultat el primer equip es manté en segona posició amb un partit menys que el lider, Levante Las Planas. La propera jornada les de Marc Mestres rebran l’Hospitalet a l’Estadi.

Deja una respuesta