En este momento estás viendo Neix el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

Neix el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

La Fundació Futbol Base Reus amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus organitza el trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil que es durà a terme a l’Estadi Municipal el proper dimarts 17 de setembre a les 19:00 h, amb la participació del Villa-real CF i el Juvenil A roig-i-negre.

Josep Cuerba, regidor d’Esports, ha explicat que aquest acte “s’emmarca en l’acord entre la Fundació i l’Ajuntament de Reus per a la promoció del futbol base, el futbol femení i l’equip Genuine amb l’objectiu de mantenir i potenciar, la qualitat i els valors  del futbol formatiu de l’entitat». Aquest acord també estableix el suport municipal, mitjançant la posada a disposició de la Fundació de les instal·lacions esportives, assumint l’Ajuntament el cost de les mateixes.

Cuerba ha valorat molt l’esforç fet pels impulsors de l’entitat que, en un temps record, ha permès “constituir la fundació, informar i aglutinar en el projecte a totes les famílies i assolir un excel·lent resposta de les empreses i marques comercials de Reus i entorn”.

En aquest sentit, des de la Fundació volem agrair a TOTS els patrocinadors la predisposició a ajudar-nos i l’esforç econòmic que ens ha permès començar a caminar i  a donar vida a aquest projecte: 

AJUNTAMENT DE REUS, RELLSA, RESERVA DE LA TIERRA, BORGES, PAVICAMP, EDIRESA, SOLARCA, PAVICAMP, MÉMORA, HYUNDAI AUGUSTA CAR, TPA INFORMÀTICA, COASA, OVNI COMUNICACIÓ VISUAL, McDONALD’S i DAVID SUBIRA.

A punt de finalitzar la pretemporada, durant les properes setmanes la totalitat dels equips de la Fundació iniciaran les diferents competicions i un cop normalitzat el dia a dia de l’entitat es mirarà de consensuar amb l’Ajuntament un pla estratègic per la consolidació i progressió de l’entitat.

Deja una respuesta