En este momento estás viendo Prèvia Reddis | El Reddis rep el Tortosa en el primer partit del play-off d’ascens

Prèvia Reddis | El Reddis rep el Tortosa en el primer partit del play-off d’ascens

El conjunt dirigit per Marc Carrasco inicia el play-off d’ascens a la Primera Catalana després de fer un gran paper en la fase regular. Els seus rivals seran els tres millors classificats del subgrup de les Terres de l’Ebre i el segon i tercer classificat del seu mateix subgrup: Aldeana, Ampolla, Tortosa, Canonja i Cambrils. Els resultats obtinguts en la primera fase, però, ja no tenen cap utilitat, i tots sis equips partiran amb zero punts. Cal recordar que només els dos primers classificats assoliran l’ascens a la Primera Catalana.

Diumenge a les 17 h, el Reddis rebrà la visita del Tortosa a l’Estadi Municipal. Un Tortosa que compta amb una plantilla confeccionada per buscar l’ascens a Primera amb molt bons jugadors, i que va acabar la fase regular del subgrup de les Terres de l’Ebre en tercera posició.

En ser el primer partit del play-off, el suport de l’afició reusenca serà més important que mai per ajudar l’equip en el seu objectiu d’ascendir. Per això, el club facilitarà als aficionats busos d’anada i tornada de l’Estadi. Els d’anada, sortiran a les 16:30 h a la plaça de les Oques; i els de tornada, a les 18:50 h del mateix Estadi. També, a les 16 h, es podrà comprar en les oficines del club l’abonament dels cinc partits de play-off que es disputaran a casa per només 20 euros.

Deja una respuesta