En este momento estás viendo CRÒNICA REUS JUVENIL | Tres punts claus que escurcen el camí al lideratge

CRÒNICA REUS JUVENIL | Tres punts claus que escurcen el camí al lideratge

Els reusencs van jugar ahir l’últim partit de l’any i van aconseguir una victòria important per continuar vius a la lluita pel lideratge. Actualment, es troben segons amb 24 punts i a tres del líder, el Calafell.

Els de Marc Vela van començar el partit dominant totalment la possessió de la pilota, proposant molt més que el rival i encadenant jugades llargues. Les ocasions clares de gol van arribar des de ben aviat i per conseqüència el primer gol també. Al cap de onze minuts de joc, Roger Pi va assistir amb una passada a l’esquena de la defensa a Lluís M. Vilanova, que va enviar una canonada a l’escaire del pal llarg on el porter local no va poder fer res per evitar el 0 a 1.

Durant tota la primera part, es va crear molt d’espai al mig del camp, el qual els reusencs van saber aprofitar per construir bones jugades llargues amb la participació dels davanters. Aquesta superioritat al mig del camp, va permetre arribar amb més facilitat a la porteria del Blanca Subur, però sense gaire encert.

Després del pas pels vestidors, el partit va continuar amb la mateixa tònica. Al minut 51 va arribar el segon gol del Reus mitjançant una jugada d’estratègia a partir d’una falta des del mig del camp. Pi va servir el lliure directe des d’una posició bastant centrada cap al pal esquerre de la porteria on va entrar Roger Coll per assistir de cap al pal contrari a Sebastián Romero que va rematar també de cap per sumar el 0 a 2.

Amb el 0 a 2 al marcador, els roig-i-negres van endarrerir les línies i van adaptar un joc més directe. El conjunt local va escurçar distàncies des dels onze metres al minut 75. Poc després del gol, els locals van tenir una ocasió clara de gol que Yago Sanchez va evitar sota pals i a la mateixa jugada va tornar a salvar el gol de l’empat, Aleix Alcañizamb una mà providencial traient la pilota de l’escaire.

A l’última jugada del partit, Denis Fopiani estava a la cantonada del camp contrari protegint la pilota mirant d’esgotar el poc temps que quedava. El conjunt local va robar la pilota, però el rebot li va caure a Sergi Pallares, que va entrar dins l’àrea rival i va finalitzar al pal del porter per sumar el tercer gol del Reus i sentenciar el partit.

El pròxim partit es jugarà el 7 de gener, després del descans de la lliga per les dates nadalenques. Els roig-i-negres tindran temps per preparar-se de cara a la recta final de la primera volta i el començament de la segona. En tornar del descans, es trobaran amb un rival directe, el quart classificat, el Castelldefels.

Crònica de Ferran Iglesias (URV)

Deja una respuesta