En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení es manté invicte

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení es manté invicte

Diumenge passat, el primer equip femení viatjava a Martorell per jugar la setzena jornada. L’equip dirigit per Marc Mestres va superar per 0 a 3 a les locals, emportant-se així els tres punts cap a la capital del Baix Camp. Amb aquests ja són 46 els que suma l’equip.

Les roig-i-negres es van topar amb un conjunt sòlid i una defensa molt contundent i ben posicionada. El bon joc defensiu de les locals va provocar que el primer gol del partit tardés a arribar. En els darrers minuts de la primera meitat, Cristina Becerra va aconseguir caçar l’esfèric a la mateixa línia de gol després d’un error de la portera local en una centrada lateral d’Irati.

El segon gol també va ser obra de la migcampista reusenca. Aquest cop, ja a la segona meitat i de cap des del punt de penal gràcies a una bona centrada de córner de Nat Alvarez. El tercer i últim gol que tancava el partit va arribar al minut 82. La jugada es va iniciar amb un servei de falta lateral, centrada a l’àrea per Irati Lazkano i amb una potent rematada de cap al fons de la xarxa obra de Nat Alvarez.

A la propera jornada, la darrera d’aquesta primera volta, el Reus rebrà al Morell a l’Estadi Municipal (diumenge 29, 12:00h).

Deja una respuesta