En este momento estás viendo Comunicat

Comunicat

Després de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat i el PROCICAT mantenint la suspensió de competicions i acordant la prohibició de la pràctica d’entrenaments, es va procedir a anular totes les sessions a partir d’avui divendres.

Des de la Fundació volem ser conseqüents amb la situació actual i, com a mesura extraordinària, mentre es mantingui l’aturada es congela el pagament de les quotes mensuals. Només es passarà el primer rebut a aquelles famílies que no van fer l’aportació inicial l’estiu passat.

Moltes gràcies per la col·laboració. Us anirem informant de qualsevol novetat que es pugui produir al respecte i estem a la vostra disposició per tal de resoldre qualsevol dubte.

Cuideu-vos molt!

Reus, 30 d’octubre de 2020

Deja una respuesta