En este momento estás viendo ‘Menstruació i esport’ a càrrec de la pedagoga Mercè Garcia

‘Menstruació i esport’ a càrrec de la pedagoga Mercè Garcia

La menstruació pot semblar un contratemps en el rendiment esportiu, sembla que t’obliga a descansar i això et fa dèbil o t’endarrereix cap a la resta de companyes. No obstant desconeixem i infravalorem que escoltar el cos, reduir la intensitat de l’entrenament, si ho necessitem, augmenta el propi rendiment! Ens fa més fortes i garanteix la nostra salut!

Per millorar aquest coneixement, aquest dijous la pedagoga i educadora menstrual Mercè García (@showred_) va dur a terme dues xerrades sobre «Menstruació i esport» dirigides a les jugadores dels equips aleví, infantil, cadet i juvenil de la Fundació. Les sessions tenen com a objectiu que les jugadores tinguin tota la informació possible sobre el seu cicle menstrual, adquirint hàbits saludables i una concepció positiva sobre el mateix.

Deja una respuesta