En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení s’estrena a Primera amb una victòria a domicili  (0-2)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení s’estrena a Primera amb una victòria a domicili (0-2)

Amb el triomf al camp del Ribes, el Reus Femení va sumar aquest diumenge els primers 3 punts en la seva estrena a Primera Divisió. L’equip blanc-i-blau, quart classificat la temporada passada, es va mostrar intens i ordenat en defensa davant les primeres accions ofensives reusenques, que no aconseguien generar ocasions clares a l’àrea local.

En el minut 15, una bona combinació en atac la va culminar Isa Margalef per fer pujar el primer gol al marcador. Aquest mínim avantatge de les roig-i-negres no va canviar el guió, amb un Reus molt incisiu i un Ribes que ho intentava sense èxit, tot i que va estar a punt d’aconseguir l’empat enviant al travesser una pilota que havia quedat morta a l’àrea petita després d’una gran aturada de Gemma Rius. Poc abans del descans, però, va ser novament Isa Margalef qui va tornar a batre Olatz Sistiaga, fent pujar el segon gol al marcador.

A la represa les jugadores dirigides per Marc Mestres es van fer amb el domini del joc i no van patir en excés, excepte en un parell d’ocasions locals a pilota aturada.

Amb aquest primer triomf el Reus Femení es situa en sisena posició. La propera jornada, que també es disputarà fora pels treballs de millora de la gespa de l’Estadi Municipal, s’enfrontarà al Sant Cugat (diumenge 25, 14:00h).

Deja una respuesta