En este momento estás viendo EL REUS S’EMPORTA EL PRIMER DERBI FEMENÍ

EL REUS S’EMPORTA EL PRIMER DERBI FEMENÍ

El primer derbi femení de la història entre Reus i Nàstic se l’emporta el conjunt roig- i-negre en un partit on tots dos equips van gaudir de certs moments de domini.

Quatre minuts després de l’inici del partit, el col·legiat assenyalava un penal a favor del Reus que transformaria Irati Lazcano, col·locant el 0-1 al marcador. Després de que les roig-i-negres, que aquest cop vestien de  blanc-i-blau, comptessin amb diverses arribades a l’àrea local, al minut 22 de partit Paula Catalán feia el 0-2 aprofitant un ràpid contratac per banda esquerra. Aquest seria el resultat amb què s’arribaria al descans.

La segona part no va comptar amb massa ocasions per part de cap dels dos equips i un error en defensa del Reus el va aprofitar el Nàstic per retallar distàncies, amb un xut sec de Nina que no va poder aturar Gemma Rius. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

Amb aquesta victòria, el Reus Femení es col·loca líder amb 28 punts, 1 per sobre del Morell, amb un partit menys. La propera jornada es juga diumenge 23 a les 16:00 h a l’Estadi davant La Plana, cinquè a la classificació, en el que serà l’últim partit de la primera volta.

Crònica d’Agustin Arroyo

Deja una respuesta