En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El primer equip continua sense perdonar a l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El primer equip continua sense perdonar a l’Estadi

El primer equip femení va disputar ahir diumenge l’onzena jornada de lliga a l’Estadi Municipal davant el Sants, imposant-se per 4 a 1. El plantejament del partit del Sants des d’un inici va consistir a pressionar la sortida de pilota de les reusenques, a qui va costar revertir aquesta situació.

Fins al primer gol no hi va haver un dominador clar. Aquest va arribar al minut 24, quan es va avançar el Reus amb un gol de cap de Naiara Sorribes a porta buida després d’un xut des de 30 metres de Cristina Becerra que es va estavellar al travesser. El segon gol de les reusenques va arribar un quart d’hora després, amb una jugada que es va iniciar amb una centrada de Núria Martorell cap a Irati Lazkano, el remat de la qual va ser refusat per la portera rival i li va caure a Isa Margalef, que amb la porteria gairebé buida va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

El segon gol va deixar tocades a les jugadores santenques i, sense deixar marge de resposta, només dos minuts després, Sorribes va marcar el seu segon gol. Isa Margalef va assistir a Naiara amb una centrada rasa a l’àrea petita, i a l’atacant reusenca només va haver d’afusellar a la portera per sumar el tercer gol al marcador. Les de Marc Mestres marxaven al descans amb el partit encarrilat.

Als primers minuts de la segona part, el Sants escurçava distàncies amb un gol de Mar López, però les reusenques continuaven dominant l’encontre. Ja a les acaballes del partit, Lazkano enviava un xut de falta al travesser, el rebot li va caure a la juvenil Lucía Hidalgo que va assistir de cap a Paula Catalán per marcar el 4 a 1 i així sentenciar el partit.

Amb aquests tres punts aconseguits a l’Estadi, l’equip manté la primera posició amb 31 punts a només un del segon, el Levante las Planas, que tampoc va fallar davant el Parc. Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga, que es reprendrà el dia 11 de desembre amb la visita al Verdú-Vall del Corb.

Deja una respuesta