En este momento estás viendo Borges patrocinarà els equips de Futbol Femení i Genuine de la Fundació
borges

Borges patrocinarà els equips de Futbol Femení i Genuine de la Fundació

Borges i Fundació Futbol Base Reus aposten fermament pel foment de l’esport a la ciutat.

La Fundació Futbol Base Reus i  l’empresa Borges han signat un conveni de patrocini per la temporada 19-20, pel qual l’empresa donarà suport a l’entitat a través del patrocini principal del futbol base femení i l’equip Genuine. Com a principal contraprestació, la Fundació vestirà amb el logotip de Borges la part davantera de les equipacions d’aquestes dues categories.

Amb aquest conveni, “Borges demostra un cop més la seva ferma aposta pel foment de l’esport a la ciutat de Reus i concretament al Futbol Base de Reus, per promoure, a través de l’esport, els valors que contribueixen al desenvolupament de les persones com, el  Respecte, la Cooperació, l’Amistat, la Competitivitat,  l’Esforç, la Lluita per la Igualtat, la Responsabilitat Social, i la Justícia” assenyala David Prats, Conseller Delegat de Borges International Group.

Xavi Castro, President de Fundació, ha destacat que «els patrocinadors són una part essencial en un projecte com el que hem engegat. Quan qui ho fa és una empresa de la importància de Borges, no només representa una empenta econòmica, també ens permet fer nostre aquest prestigi allà on anem. Estem orgullosos de comptar amb els millors, per això volem agrair a Borges el seu suport per ajudar-nos a fer que la Fundació sigui una realitat.»

La signatura de l’acord ha tingut lloc avui dimarts a la seu de Borges a Reus, i ha comptat amb la presència de David Prats, Conseller Delegat de Borges, i Xavi Castro, President de la Fundació Futbol Base Reus.

Sobre Fundació Futbol Base Reus

La Fundació Futbol Base Reus, constituïda el 16 de maig de 2019, neix amb l’objectiu principal de realitzar, fomentar i impulsar el desenvolupament del futbol en tots els seus àmbits i amb la ferma vocació d’esdevenir una eina de gestió i promoció dels equips que composen el futbol base del CF Reus Deportiu. 

Els colors i l’escut i del nostre club, amb un futbol base que s’ha convertit els darrers 20 anys en un model d’excel·lència esportiva, van més enllà de l’àmbit estrictament futbolístic i són presents també en projectes esportius, culturals, socials i d’integració en el nostre entorn.

Sobre Borges International Group

Borges International Group és la companyia líder mundial en el mercat global de l’alimentació saludable que disposa de tres línies de negoci, liderades per les seves filials Borges Agricultural & Industrial Nuts, Borges Agricultural & Industrial Edible Oils i Borges Branded Foods. Fundada a finals del segle XIX, en concret el 1896, quan la família Pont Creus va engegar un petit negoci familiar de compravenda d’olives i ametlles, el Grup ja suma més d’un miler de treballadors al món i opera 11 plantes industrials en cinc països i 15 oficines comercials en deu. Comercialitza els seus productes en 116 països dels cinc continents. La recerca constant de l’excel·lència en totes les àrees distingeix Borges International Group i la converteix en ambaixadora de la cuina i l’estil de vida mediterranis.

Deja una respuesta