En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà certificar el lideratge del subgrup a Vila-seca

PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà certificar el lideratge del subgrup a Vila-seca

Després d’assegurar la seva presència al play-off d’ascens a la Primera Catalana, el conjunt dirigit per Marc Carrasco pot proclamar-se campió si assoleix la victòria davant el C.F. Vilaseca. Amb aquest resultat, i a falta de tan sols un partit per disputar-se, els reusencs se situarien a quatre punts del seu principal perseguidor, la Canonja, i es convertirien així en el líder definitiu del subgrup.

Dimarts a les 20:30 h, el Reddis buscarà aquests definitiustres punts al Camp Municipal d’un Vila-seca que ocupa la novena plaça de la classificació, i que buscarà fer-se fort a casa després d’enllaçar tres derrotes consecutives.  A l’anada, el partit va acabar 3 a 1 a favor dels de Reus amb un gol d’Adrián Jiménez i un doblet d’Adrià Suárez.

Deja una respuesta