En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL MASCULÍ | Àmplia victòria a casa davant el Manresa

CRÒNICA JUVENIL MASCULÍ | Àmplia victòria a casa davant el Manresa

Els de Marc Vela aconsegueixen la quarta victòria consecutiva que els apropa al més alt de la classificació. Un partit a priori amb més possibilitats per al Reus, però igualment difícil per l’alt nivell global que hi ha a la lliga.

El partit va començar sense domini de cap equip, anades i tornades amb pilotades llargues cap als davanters. No hi va haver ocasions clares de gol fins al minut 21, quan el porter visitant no va estar encertat en un blocatge i Lluís Mª Vilanova va estar atent per empènyer la pilota a la xarxa. El segon gol del Reus va arribar al minut 32, Ricard Álvarez envia un xut al pal i la pilota acaba sortint per l’esquena del porter i arriba a peus de Roger Coll que centra la pilota perquè Ricard sumi el 2 a 0. A la primera meitat no va haver-hi més ocasions per a cap conjunt.

Només començar la segona meitat, el Manresa aprofita un mal rebuig de la defensa reusenca i marca el 2 a 1 per escurçar distàncies. El partit seguia sense un clar dominador a pesar del marcador fins que Denis Fopiani va realitzar una jugada individual on va deixar 3 jugadors enrere i va definir al pal del porter per marcar el 3 a 1, el gol que afluixava les esperances de l’equip visitant.

Un cop el partit ja era totalment dominat pels roigs-i-negres, Carlos Cardaba va deixar sol davant la porteria buida a Roger Coll per marcar el quart gol i deixar sentenciat el partit quan falten 20 minuts per acabar la segona meitat. El cinquè gol el marca Vilanova driblant al porter i definint amb la cama esquerra. Amb el 5 a 1, eren ocasions clares de gol constants per al Reus sense èxit. Per tancar la golejada ja als últims minuts de partit, Alex Rente va assistir amb una passada enrere a Sebastian Romero per sumar el sisè i últim gol.

Els reusencs se situen tercers a la classificació a només dos punts del primer. La dinàmica positiva els ha permès escalar més de quatre posicions en només tres jornades. La setmana vinent viatjaran a Sant Boi de Llobregat, on es trobaran amb el sisè classificat amb només un punt de distància.

Crònica de Ferran Iglesias

Deja una respuesta