En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reddis buscarà ser equip de play-off a casa contra l’Altafulla

PRÈVIA | El Reddis buscarà ser equip de play-off a casa contra l’Altafulla

Amb només tres partits per disputar-se, el conjunt de Marc Carrasco compta amb 12 punts d’avantatge sobre el quart i el cinquè classificat, la Pobla de Mafumet i el Roda de Barà, que tenen un patit disputat menys. Si els de Reus no aconseguissin cap punt en les tres jornades restants, ambdós equips podrien igualar-los a la classificació. Per això, un empat a casa contra l’Altafulla certificaria definitivament la presència dels reusencs a la lligueta d’ascens a la Primera Catalana.

Diumenge a les 12 h, tot i només necessitar un punt, el Reddis intentarà emportar-se la victòria a casa contra un combatiu C.E. Altafulla, que ve d’empatar contra el segon classificat, el Cambrils. El partit, però, es preveu molt diferent del de l’anada, on el resultat va ser de zero gols a cinc favorable als del Baix Camp.

Els del tarragonès ocupen la vuitena plaça de la classificació i voldran desbaratar la festa que es preveu diumenge a l’Estadi Municipal. Un Estadi on l’entrada serà gratuïta perquè el màxim nombre de reusencs i reusenques puguin donar el seu suport als roigs-i-negres.

Deja una respuesta