En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil Femení visita al Girona aquest dissabte

PRÈVIA | El Juvenil Femení visita al Girona aquest dissabte

El Juvenil Femení necessita una nova victòria que provoqui un canvi de dinàmica i un impuls dins de l’equip. Ho buscaran al camp del Girona, amb la intenció de refer-se de la dura derrota la passada jornada a casa contra l’Europa. Les jugadores van mostrar moments molt bons de joc i van dominar en diversos moments del partit, però no van poder transformar aquesta superioritat en gols. Tot i això, l’equip s’aferra a l’esperit i la lluita que van mostrar, ja que van ser capaces d’empatar un 0-2 en contra.

Les roig-i-negres visitaran el camp del Girona aquest dissabte a les 11:30. L’equip rival està situat a la vuitena posició de la taula amb 10 punts i ve de guanyar 0-3 al camp del Mercantil. Cal comentar que el Girona porta tres derrotes seguides com a local, fet que pot afavorir als interessos del Juvenil Femení.

Tot i la mala situació de l’equip, les jugadores lluitaran per capgirar la situació, en les sis jornades que falten per finalitzar la competició. Les roig-i-negres ja van aconseguir la seva única victòria a domicili davant del Sabadell, i voldran repetir-ho de nou al camp del Girona.

Deja una respuesta