En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Les reusenques viatjaran al Baix Llobregat a la recerca dels tres punts

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Les reusenques viatjaran al Baix Llobregat a la recerca dels tres punts

El primer equip torna després d’una novena jornada anòmala en que, per falta de jugadores per part de l’equip rival, només es va poder disputar la primera part del partit, que va acabar (9-0). Com a conseqüència de la retirada de l’Òdena a la segona part, les de Marc Mestres van sumar 3 punts agredolçoss que els permet continuar liderant el Grup 1 de Primera.

Després de dos partits consecutius a Reus, a les roig-i-negres els hi toca viatjar aquest diumenge a Sant Vicenç dels Horts per jugar la desena jornada. El partit es jugarà al camp de futbol municipal de La Guàrdia a les 16 h. L’equip s’enfrontarà al cuer de la lliga amb només un punt, fruit de l’empat a casa davant el Morell.
Les reusenques només disposen d’un punt de distància amb el segon classificat, el Levante Las Planas, i hauran d’aconseguir els tres punts al Baix Llobregat si volen mantenir la primera posició.

Gemma Rius torna a la convocatòria, ja recuperada de la lesió a la mà que l’ha mantingut apartada de la porteria les darreres setmanes.

Deja una respuesta