En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL MASCULÍ | Contundent victòria davant el Valls

CRÒNICA JUVENIL MASCULÍ | Contundent victòria davant el Valls

El juvenil aconsegueix els primers tres punts fora de casa. Els roigs-i-negres encara no havien obtingut cap punt en cap desplaçament, fins ahir dissabte. Es van imposar per 0 a 4 al camp del Valls.

El Valls va plantejar un partit amb la defensa molt avançada i els reusencs ho van saber aprofitar amb un joc directe a l’esquena dels centrals. Va ser així com va arribar el primer gol als primers minuts de joc. Una pilotada llarga a l’esquena del central que la rep Sebastián Romero a la banda esquerra; executa una bona centrada amb l’exterior perquè Denis Fopiani l’enfonsi a la xarxa de la porteria rival al primer toc.

La bona defensa del Reus va permetre que el Valls no gaudís de cap ocasió de gol durant tota la primera part. El joc es va convertir en anades i tornades sense gaire èxit per cap dels dos equips.

Només tres minuts després d’iniciar la segona meitat arriba el 0 a 2. Lluís Mª Vilanova va filtrar una passada entre els dos defenses a Denis, que va definir amb molta calma davant del porter. Amb el resultat a favor, els reusencs calmen el partit amb un joc de més possessió, passades curtes i precises per tractar d’avançar fins a la porteria rival.

Al minut 53 amb el resultat en contra, el Valls surt a pressionar el servei de porteria del Reus. El porter es veu obligat a sacar en llarg i la pilota arriba al punta que la pentina per assistir a Denis, que encaixa la pilota a l’escaire. Denis Fopiani encamina la victòria amb un hat-trik quan faltaven 35 minuts per acabar l’encontre.

Davant la pressió del Valls, els de Marc Vela van tornar al joc directe a l’esquena de la defensa rival. Al minut 75, Lluís Mª rep una pilota llarga i defineix amb la cama dreta sense èxit a les mans del porter, el refús no és bo i amb la cama esquerra marca el 0 a 4. Als darrers minuts, l’equip va tenir alguna oportunitat de gol més que es va veure frustrada per fora de joc.

Aquests tres punts permeten al juvenil continuar enganxat a la part alta de la classificació i ja pensant en la següent jornada. Rebrà a casa al Vilanova Geltrú, se situen amb els mateixos punts a la classificació, 12.

Crònica de Ferran Iglesias

Deja una respuesta