En este momento estás viendo CRÒNICA REUS JUVENIL | Tres punts molt patits

CRÒNICA REUS JUVENIL | Tres punts molt patits

El juvenil va aconseguir dissabte la tercera victòria consecutiva que l’apropa a les primeres posicions de la classificació. Va guanyar per 3 a 2 al Vilanova Geltrú, en un principi un rival directe, empatats a punts a la classificació.

El Vilanova va començar el partit amb molta intensitat i una pressió molt alta. El primer gol no va tardar a arribar, al minut 6. L’equip visitant va penjar un servei de banda a l’àrea, que va acabar a les mans del porter reusenc. Però un error en el blocatge va permetre al davanter del Vilanova, empènyer la pilota a la xarxa per avançar-se al marcador.

Només 8 minuts més tard, el Vilanova envia una pilotada a camp rival que la defensa roig-i-negra no aconsegueix rebutjar correctament i li cau als peus al davanter que, aprofitant que el porter estava avançat, li pica la pilota per sobre per fer el 0 a 2. Amb el segon gol, l’equip del Garraf es va tancar al seu camp per tractar de mantenir el resultat.

Amb el partit en contra, els de Marc Vela reaccionen ràpidament per capgirar el marcador. Dos minuts després del segon gol, Roger Coll marca de penal, el que seria l’1 a 2. El gol que inicia la remuntada.

Ja a la segona part, els reusencs van començar a dominar el joc, guanyant la possessió a camp contrari i creant més ocasions de gol. El gol de l’empat arriba aviat, al minut 47, Magí Solé assisteix amb una bona centrada a Marc Cano que amb l’exterior l’engalta i marca el 2 a 2. A la següent jugada, l’àrbitre anul·la un gol similar al de l’empat per fora de joc.

Al minut 56, Denis Fopiani remata de volea amb molta potència una pilota que cau a l’àrea rival. El porter la toca, però no pot fer res per evitar el gol de la remuntada. (3-2)

Amb el tercer gol, el Vilanova va tornar a la pressió alta i el Reus va endarrerir les línies. Això va comportar un joc directe a l’únic punta reusenc i més ocasions per al rival. Hi va haver tensió fins a l’últim minut, va ser en la darrera jugada del partit que els defenses del Reus van rebutjar tres xuts consecutius sobre la línia de gol.

Uns tres punts molt patits que serveixen a l’equip per no despenjar-se de les primeres posicions de la classificació. Actualment, se situen cinquens amb 15 punts a només 2 punts del segon. A la següent jornada, els reusencs tornen a jugar a domicili i rebran al Manresa.

Ferran Iglesias

Deja una respuesta