En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil visita el camp del Gimnàstic Manresa

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil visita el camp del Gimnàstic Manresa

L’empat a casa davant l’Espanyol (0-0) situa els reusencs a la tretzena posició de la Lliga Nacional Juvenil. Amb només cinc partits per disputar-se, els de Mía Guasch saben que han de fer un molt bon tram final de temporada si volen mantenir la categoria. I aquesta fita no serà gens fàcil. Tres dels cinc propers rivals, Gimnàstic Manresa, Girona i Badalona, ocupen el top five a la taula classificatòria. Els altres dos, Figueres i Manresa, es disputaran la permanència amb els de Reus. En aquest final de crus, per tant, els roigs-i-negres hauran de desplegar el bon joc que hem vist reflectit en molts partits de la temporada, on la sort no ha acabat d’acompanyar. 

Aquest diumenge a les 17 h, al Camp de Futbol Gimnàstic Parc, el Juvenil s’enfrontarà al cinquè classificat de la lliga, el Gimnàstic Manresa. Els del Bages, que venen de vèncer per 0 a 2 al Mataró, són el quart millor equip ofensiu i el cinquè millor defensiu del campionat. Al’anada, però, els de Manresa van patir de valent per endur-se la victòria (2 a 3) davant els del Baix Camp, que van veure com els remuntaven amb un gol en l’últim minut els gols de Roger Coll i Sergi Folch. Un Sergi Folch que retorna aquesta setmana després de complir sanció per acumulació de targetes grogues en el partit davant l’Espanyol.

Deja una respuesta