En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Darrer  esforç per a una segona volta impecable

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Darrer esforç per a una segona volta impecable

Després de la ressaca emocional de la darrera jornada, on les roig-i-negres es van proclamar matemàticament campiones de lliga guanyant el derbi a l’Estadi (5-0), les de Marc Mestres visiten Santa Bàrbara per enfrontar-se a La Plana (19:30 h).

Les del Montsià, cinquenes classificades a 21 punts del Reus, no han perdut cap partit des de la derrota per la mínima davant el Morell el passat mes de febrer, i són un dels equips més regulars del campionat. En el partit jugat a l’Estadi en la primera volta, les reusenques es van imposar per 5 a 1 amb gols de Carme Cendra (2), Irati Lazkano (2) i Paula Catalán, després del gol inicial de Raquel Santamaría.

Deja una respuesta